Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Fello Mobilabonnemang

Fello är en ganska ny aktör i telekombranschen som erbjuder både schysta priser och villkor. De har inget eget mobilnät utan de använder sig av Telias, vilket är det som täcker mest av landet. På alla deras olika mobilabonnemang följer helt fria SMS/MMS och samtal med. Det är bara surfen och priset som skiljer sig från det ena till det andra.

Hos Fello har du som kund aldrig någon uppsägningstid eller bindningstid på ditt abonnemang. Deras kunder är sådana som faktiskt vill vara det. Inte bara det, på alla deras mobilabonnemang får du 50 % rabatt under de första två månaderna. Ifall du är under 18, studerande eller över 55 får du också schysta erbjudanden. De är likt flera andra operatörer en internetoperatör och sköter all kundsupport över antingen chatt, epost eller telefon. Supporten är öppen på vardagar mellan 08:00-17:00.

  • Kampanj! 50% rabatt de första två månaderna.
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Fello abonnemangFastpris 0.5 GBFriaFria95kr
47.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris (Student, barn, 55+) 1 GBFriaFria95kr
47.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris (Student, barn, 55+) 3 GBFriaFria145kr
72.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris 2 GBFriaFria145kr
72.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris 4 GBFriaFria195kr
97.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris (Student, barn, 55+) 7 GBFriaFria195kr
97.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris 7 GBFriaFria245kr
122.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris (Student, barn, 55+) 20 GBFriaFria295kr
147.5 kr/mån
LÄS MER
Fello abonnemangFastpris 20 GBFriaFria345kr
172.5 kr/mån
LÄS MER

Här ovanför har vi sammanställt en jämförelse av alla Fellos mobilabonnemang. Detta för att kunna ge er besökare en överskådlig bild av hur alla olika avtal är uppbyggda och vad skillnaderna är. För att navigera listan kan du enkelt sortera efter olika alternativ som pris, surf, samtal eller SMS/MMS. Det gör du enkelt genom att klicka på alternativet du vill gå efter. Vår förhoppning är att du ska vara nöjd och hitta det du är ute efter.

Vill du jämföra alla operatörers abonnemang istället kan du göra det här.

Att köpa Fello mobilabonnemang

Efter att du har kikat på listan ett tag och fått en hum över vad du vill ha kan du besöka sidan för abonnemanget genom att klicka på Läs mer-knappen. Gör du det öppnas ett nytt fönster i webbläsaren som för dig till Fellos webbplats där det finns ännu mer information. Där kan du läsa allt det finstilta när det kommer till betalningsalternativ och liknande. Dessutom är det på deras sida du tecknar abonnemanget om du är sugen på det.

Ett stort plus med att just ha Fello som mobiloperatör är att du inte har någon bindningstid. Du kan enkelt byta om du inte är nöjd och ha ett annat avtal nästa månad. Dessutom är det ju alltid fria samtal och SMS inom Sverige. Rabatten i kombination med 0 månaders uppsägnings- och bindningstid gör att du kan pröva Fello i en månad för nästan inga pengar alls.

Du kan såklart behålla ditt nuvarande nummer. Även om du har ett kontantkort. De ger dig också möjligheten att byta mellan deras olika avtal från månad till månad. Så du behöver inte vara orolig att välja ett avtal med för lite surf eller för mycket surf.