Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Halebop Mobilabonnemang

Halebop är en liten mobiloperatör i Telias gigantiska mobilnät. De förser kunderna med bra priser och villkor. Hos operatören har du bra täckning, möjligheten att spara på surf och endast en månadsuppsägningstid. Detta gäller för alla av deras mobilabonnemang. En annan du kan göra som kund är att Sms:a gratis till hela världen. De har pressat priserna på allt inom mobiltelefoni ända sedan starten.

Täckningskartan hittar du på Halebops hemsida

  • Nyhet! Tidigare i år så ökade de surfen på Rubbet Stor med 100 %. Från 12 till 24 GB. Dessutom bjuder de alla som tecknar Rubbet på första månaden. Schysst va?
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Halebop kontantkortRubbet 1 GB50 st500 st 99 kr/månLÄS MER
Halebop kontantkortRubbet 2 GB100 st1000 st 169 kr/månLÄS MER
Halebop kontantkortStudent (Student) 6 GBFriaFria 199 kr/månLÄS MER
Halebop kontantkortRubbet 6 GBFriaFria 269 kr/månLÄS MER
Halebop kontantkortRubbet 24 GBFriaFria 369 kr/månLÄS MER

Halebop kontantkortEnligt de själva är Halebop en mänsklig och schysst operatör som alltid ger sina kunder en problemfri upplevelse. Om man frågar kunderna verkar det stämma klockrent då de har vunnit priset Sveriges bästa mobiloperatör flera gånger. Inte nog med att deras tjänster och villkor är bra uppbyggda för kunderna, priserna är några av de bästa i branschen. Oavsett om du är ute efter en telefon, mobilabonnemang, kontantkort eller bredband.

Halebop är inte bara schyssta mot sina kunder utan mot alla andra också. De samarbetar med organisationen Friends som aktivt jobbar mot mobbning.

Ifall du vill ha en mer sympatisk och medveten operatör är det Halebop som gäller. De strävar efter att allt ska vara schysst. Riktigt bra mobilnät, snabb surf, samtal/sms var du än befinner dig, bra deals och en hjälpsam kundtjänst. Schysst, eller hur?

Varför mobilabonnemang hos Halebop?

En stor anledningen till att välja Halebop är att man blir nöjd. År 2016 tog de emot förstapriset i Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni. Det utfärdas av svenskt Kvalitetsindex och är något alla mobiloperatörer strävar efter. Året innan tog Comviq hem priset.

Sedan en lång tid tillbaka har Halebop samarbetat med antimobbnings-organisationen Friends. Nyligen donerade de 100 000 kr för att fira sitt samarbete. Man kan vara stolt över att välja Halebop. På Friends försöker man hjälpa unga som utsätts för mobbning, rasism och kränkningar både på internet och utanför. Att hjälpa de utsatta är inte heller det enda de gör utan de jobbar också förebyggande för att hitta lösningar på dessa stora problem.

Bortsett från allt bra Halebop gör så är utbudet, täckningen och priserna också bra anledningar till att teckna et avtal där.