Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Hallon Mobilabonnemang

Hallon är en relativt ny mobiloperatör på marknaden som erbjuder riktigt schysta abonnemang. Nu 2017 har de börjat ta betydande marknadsandelar tack vare sin intensiva marknadsföring. De har inget eget nät utan går i 3:s mobilnät så täckningen är på topp. Skaffar du mobilabonnemang hos Hallon har du varken uppsägningstid, bindningstid eller några dolda avgifter. De är även en av de få operatörer som inte gör någon kreditkoll vid teckning av avtal. Du kan även fritt byta emellan deras olika mobilabonnemang månad till månad. Klockrent ifall du märker att du behöver mer eller mindre surf. Är du studerande eller över 55 år får du dessutom extra bra erbjudanden på abonnemang. Förövrigt får man alltid de första tre månaderna för halva priset.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Hallon abonnemangLiten (Student, 55+) 3 GB60 stFria99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Hallon abonnemangLiten 2 GB60 stFria99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Hallon abonnemangStor 2 GBFriaFria149kr
69 kr/mån
LÄS MER
Hallon abonnemangStor (Student, 55+) 8 GBFriaFria199kr
149 kr/mån
LÄS MER
Hallon abonnemangStor 22 GBFriaFria299kr
149 kr/mån
LÄS MER
Hallon abonnemangStor 8 GBFriaFria249kr 249 kr/månLÄS MER

Hallon mobilabonnemang

Här på sidan om Hallon hittar du alla deras nuvarande abonnemang, mobiltelefoner och mycket mer. Alla priser ses över reguljärt och uppdateras så fort det blir någon ändring. Allt detta är så att du ska kunna få den information du behöver inför val av abonnemang. Tack vare jämförelsen här ovanför kan du enkelt se vad som ingår i varje avtal. Du kan också sortera efter vad du tycker är viktigt. Om du till exempel klickar på surf så kommer mobilabonnemangen sorteras utefter hur mycket surf som ingår. Detta fungerar såklart också med samtal, sms/mms eller pris.

Känner du att du vill veta lite mer om Hallon eller något enskilt avtal kan du enkelt klicka på knappen Läs mer så öppnas Hallons webbplats på en ny sida. Där kan du läsa djupare om deras nät, tjänster och avtal.

En av de absolut bästa sakerna med Hallon är avsaknaden av uppsägningstid samt bindningstid. Väljer du ett av Hallon Stor-abonnemangen ingår dessutom alltid fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Ifall du inte ringer och sms:ar mycket så ingår 60 samtal, SMS och MMS i Hallon Liten. Vill du flytta ditt nummer till ett nytt mobilabonnemang hos Hallon fungerar det utmärkt. Till och med ifall du har ett kontantkort för tillfället.

Trots att Hallon är en lågprisoperatör så erbjuder de mobiler. Ifall du vill passa på att skaffa en i kombination med ditt nya abonnemang görs det perfekt hos operatören. De har väldigt förmånliga priser på mobiltelefoner jämfört med de större mobiloperatörerna.