Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Tele2 Mobilabonnemang

Tele2 är en av de allra största mobiloperatörerna i Sverige. Deras mobilnät täcker över 99 % av befolkningen i Sverige. Hos Tele2 har du aldrig bindningstid på ditt mobilabonnemang och bara en enda månads uppsägningstid. Ifall du bara skaffar ett abonnemang är det inga startavgifter men köper du en telefon tillkommer det 250 kr. Är du studerande får du 20 % rabatt på ditt mobilabonnemang varje månad och mobiltelefoner 400 kr billigare.

Tele2 är en av de två operatörerna i Sverige som erbjuder ett mobilabonnemang med helt fri surf. Det heter Tele2 unlimited och lanserades under tidiga 2017. Som nämnt har abonnemanget helt fri surf men ifall du använder mer än 5 GB på ett dygn krävs aktivering via SMS för att fortsätta surfa. Klicka på Läs mer bredvid abonnemanget för att ta reda på mer!

Deras support har öppet 08:00-20:00 på vardagar och 09:00-15:00 på helger. Du kan nå Tele2 via livechatt, epost eller telefon.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Tele2 abonnemangFastpris 1 GBFriaFria 199 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris (Student) 5 GBFriaFria 199 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris (Student) 15 GBFriaFria 239 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris 5 GBFriaFria 249 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris (Student) 30 GBFriaFria 279 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris 15 GBFriaFria 299 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangFastpris 30 GBFriaFria 349 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangUnlimited (Student) Fri surf!FriaFria 399 kr/månLÄS MER
Tele2 abonnemangUnlimited Fri surf!FriaFria 499 kr/månLÄS MER

Tele2 Mobilabonnemang

Hos mobiloperatören kan du få precis vad du vill. De har avtal som sträcker sig från 1 GB surf till helt fri. Avtalet med obegränsad surf kallas för Tele2 Unlimited och kostar 499 kr/mån. Är du däremot studerande så betalar du bara 399 kr/mån för det. De är faktiskt den enda operatören som inte har några gränser alls på sitt abonnemang med fri surf. Tanken är trots det inte att ersätta hemmanätverket eller att hålla på med alldeles för krävande aktiviteter som serverhållning. Som vi gick in på tidigare får man ett SMS när man använt mer än 5 GB på ett dygn, svarar du på detta kan du sedan fortsätta surfa. En bra funktion så man inte omedvetet ska slösa på surf men kan vara lite irriterande vid streaming. Är du ute på vift i Europa är det däremot inte helt fri surf men du får ändå givmilda 12 GB med Tele2 Unlimited.

I grunden finns det ingen bindningstid på avtalen. Däremot har du möjlighet att binda upp dig i två år för en något lägre månadskostnad. En sak att ha i åtanke då är att du varken kan byta från Tele2 eller till andra avtal hos Tele2 under bindningstiden. Något som an kan hos en del andra operatörer.