Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Telenor Mobilabonnemang

Telenor är en av storspelarna på den nordiska mobiltelefonimarknaden. De har ett väldigt utbrett mobilnät med 4G och bra täckning nästan var du än befinner dig. Har du mobilabonnemang hos Telenor surfar, ringer, Sms:ar och Mms:ar du för samma priser som i Sverige i hela EU. Dessutom har de ett unikt familjeabonnemang som låter alla familjemedlemmar dela på ett och samma abonnemang. Med Telenor Change har du också möjlighet att byta mobil en gång per år utan att priset ändras.

Alla Telenors mobilabonnemang finns både utan och med bindningstid. Ifall du vill komma undan lite billigare kan du välja att binda upp dig i två år. På så sätt får du en rabatt på 50-170 kr på månadsavgiften beroende på abonnemang. Är du student får du också ett rabatterat pris på månadsavgiften. Då sparar du 50 kr i månaden men det gäller bara vid köp av mobiltelefon i kombination till abonnemang.

Tecknar du ditt avtal på webbplatsen är det ingen startavgift men det är alltid tre månaders uppsägningstid. Support sker över epost eller telefon och har öppet dygnet runt. Telefonnumret är 020-222 222.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPrisBindning 
Telenor MobilabonnemangFrihet 1.5 GBFriaFria 249 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 3 GBFriaFria 249 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 1.5 GBFriaFria 249 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 3 GBFriaFria 299 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 6 GBFriaFria 299 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 20 GBFriaFria 329 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 6 GBFriaFria 349 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 40 GBFriaFria 379 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 20 GBFriaFria 399 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 60 GBFriaFria 429 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 40 GBFriaFria 499 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet Fri surf!FriaFria 549 kr/mån24 månLÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet 60 GBFriaFria 599 kr/mån-LÄS MER
Telenor MobilabonnemangFrihet Fri surf!FriaFria 749 kr/mån-LÄS MER

Telenor Mobilabonnemang

Oavsett om du vill ha mycket eller lite surf kan du skaffa ett abonnemang hos Telenor. De erbjuder avtal mellan 1.5 GB surf upp till helt fri. Ovanför det här textstycket kan du jämföra alla deras olika mobilabonnemang mot varandra. För att underlätta ditt sökande har vi gjort det möjligt att sortera efter surf, samtal, SMS/MMS samt pris. Klicka helt enkelt högst upp på respektive kolumn av parametern du vill sortera efter.

Vi hoppas vi har fått med all väsentlig information du kan tänkas behöva. Ifall du vill veta ännu mer om Telenor eller läsa allt det finstilta gällande avtalen kan du besöka deras hemsida. Klicka helt enkelt på knappen Läs mer bredvid valfritt abonnemang så öppnas Telenor.se i en ny flik. Där hittar du mer information, mobiltelefoner, erbjudanden och mycket mer. Där har du också möjlighet att teckna ett avtal ifall du redan har bestämt dig. Självklart går det fint att ha kvar ditt nuvarande telefonnummer.