Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Tre(3) Mobilabonnemang

Tre (eller 3) är den tredje mest använda operatören i Sverige. Streamar du mycket musik är tre perfekt, det drar ingen surf alls upp till 70 GB. Detta gäller om du använder Spotify, Soundcloud, Tidal, Google Music, Apple Music eller Deezer. I och med detta kan du i princip ha på din Spotify-lista dygnet runt utan att slösa data.

En annan schyst tjänst som finns hos 3(Tre) är att du kan lämna in din gamla mobil och då få rabatterat pris på en ny. Alternativt få ett lite billigare mobilabonnemang eller skänka värdet till Barncancerfonden.

Alla abonnemang hos Tre har fria samtal och SMS/MMS inrikes. Det är inte heller någon bindningstid och uppsägningstiden ligger bara på en månad. Är du student? Eller bara mellan 18 och 27 år? Klicka i rutan ”Mellan 18 och 27 år” så får du rabatterat pris.

Kundsupport finns över telefon och har öppet mellan 08:00-20:00 på vardagar och 10:00-19:00 på helger.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPrisBindning 
Tre abonnemang3Fastpris 1 GBFriaFria 229 kr/mån-LÄS MER
Tre abonnemang3Fastpris 3 GBFriaFria 279 kr/mån-LÄS MER
Tre abonnemang3Fastpris 6 GBFriaFria 329 kr/mån-LÄS MER
Tre abonnemang3Fastpris 15 GBFriaFria 399 kr/mån-LÄS MER
Tre abonnemang3Fastpris 30 GBFriaFria 479 kr/mån-LÄS MER
Tre abonnemang3Fastpris 60 GBFriaFria 579 kr/mån-LÄS MER

3(Tre) Mobilabonnemang

Om du kikar ovanför ser du en tabell där vi jämför alla olika mobilabonnemang som 3 erbjuder. På så sätt kan du hitta det som passar dig bäst på ett enkelt och snyggt sätt. Vill du sortera resultaten utefter hur mycket surf som ingår är det inga problem. Klicka på surf högst upp i kolumnen så sorteras de efter det. Det funkar även när det kommer till samtal, SMS/MMS och pris.

Känner du att du vet vad du vill ha kan du klicka på Läs mer-knappen så öppnas deras hemsida i en ny flik. Där kan du läsa ännu mer om operatören eller direkt beställa ditt nya mobilabonnemang.

Är det så att du är sugen på Tre men vill behålla ditt telefonnummer går det också bra. Det är bara att välja det alternativet under beställningen. Fungerar till och med ifall du har kontantkort för tillfället. Om du vill ha en ny mobiltelefon har de också väldigt bra erbjudanden just nu på exempelvis iPhone 7 och Samsung Galaxy S8. Klicka dig fram till sajten och ta reda på mer.