Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Vimla Mobilabonnemang

Vimla är en ny och prisvärd mobiloperatör som siktar på att bli den mest användarvänliga i Sverige. De har varken startavgifter, uppsägningstid eller bindningstid på grund av sitt mål. Vimla använder sig utav Telenors mobilnät och har därför klockren mobiltäckning. Med ett mobilabonnemang hos operatören sparas också all oanvänd surf varje månad så att du kan använda den senare. Potten du kan bygga upp kan max vara på 100 GB. Väjer du ett abonnemang som inte har fria samtal, SMS och MMS fungerar det på samma sätt med dessa.

Hos Vimla får du dessutom alltid de första tre månaderna på ditt mobilabonnemang för halva priset. Inte bara det, utan du får också 20 GB extra i potten från start. Ifall du är under 18, studerande eller över 55 erbjuder de även riktigt bra rabatter.

 

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Vimla abonnemangMindre 2 GB60 st600 st100kr
50 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre (Student, barn, 55+) 3 GB60 st600 st100kr
50 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer (Student, barn, 55+) 3 GBFriaFria150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer 2 GBFriaFria150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre (Student, barn, 55+) 7 GB60 st600 st150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre 4 GB60 st600 st150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer (Student, barn, 55+) 7 GBFriaFria200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre 7 GB60 st600 st200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer 4 GBFriaFria200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre (Student, barn, 55+) 10 GB60 st600 st200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre 10 GB60 st600 st210kr
105 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre (Student, barn, 55+) 14 GB60 st600 st210kr
105 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMindre 22 GB60 st600 st250kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer (Student, barn, 55+) 10 GBFriaFria250kr
125 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer 7 GBFriaFria250kr
125 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer (Student, barn, 55+) 14 GBFriaFria260kr
130 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer 10 GBFriaFria260kr
130 kr/mån
LÄS MER
Vimla abonnemangMer 22 GBFriaFria300kr
100 kr/mån
LÄS MER

Vimla Mobilabonnemang – Fördelar/Nackdelar

Likt alla mobiloperatörer har Vimla sina för- och nackdelar. Tur nog är det flest fördelar i det här fallet. En fråga som ofta dyker upp är vilken mobilnät Vimla använder sig av. Operatören är faktiskt ett dotterbolag till Telenor och går därför i deras nät. Så med Vimla har du oerhört bra mobiltäckning.

Fördelar

En klockren fördel med Vimla är att man får de första tre månaderna för halva priset. Oavsett vilket abonnemang man väljer. Det i kombination med noll bindningstid/uppsägningstid gör att du kan använda Vimla för halva priset i tre månader och sedan byta till något annat.

En annan fördel är att du kan hoppa emellan avtal på en månadsbasis likt ett kontantkort. Detta gör du enkelt på Mitt Vimla på deras sajt. Mitt Vimla är en kundportal du kan logga in på för att se alla fakturor, inställningar, surf, avtal och mycket mer. Du kommer åt tjänsten via mobilen, datorn eller surfplattan. Där hittar du också din tipslänk du kan använda för att tipsa andra om operatören.

Vill du flytta ditt nuvarande nummer är det superlätt att göra. Deras kundsupport är även den superbra och väldigt snabb. De har 96 % i kundnöjdhet när det kommer till support.

Spara surf i potten

En riktigt schyst tjänst från Vimla. Blir det någon surf kvar i slutet av månaden sparas den i en surfpott. Du kan sedan använda dig av potten när du vill. Något unikt med Vimla är att du kan spara på surf precis hur länge du vill upp till 100 GB. Hos andra operatörer brukar man bara kunna spara sin oanvända surf i en månad. Ifall du inte har något Fastpris-abonnemang gäller samma sak för samtal och SMS/MMS.

Vimlas support är inte bara chatt, epost och telefon. Nej, de har utöver det vanliga ett forum där man kan gå med gratis. Där kan du få hjälp med dina problem både från medarbetare på operatören och från andra kunder. Det är också möjligt att lämna feedback och önskemål på nästan alla tjänster de erbjuder.

Skräddarsy ditt abonnemang

En annan gigantisk fördel är att du själv kan välja hur ditt abonnemang ska se ut. Sedan kan du dessutom fortsätta att göra ändringar månad till månad om du vill det. Perfekt om du märker att du har för mycket eller för litet surf till exempel.

Alternativen att välja på är fria samtal, SMS/MMS eller 60 samtal och 600 SMS/MMS. Efter det får du välja surfmängd. Där är alternativen 2 GB, 4 GB, 7 GB, 10 GB, 22 GB.

Nackdelar

Att ta upp några specifika nackdelar är faktiskt oerhört svårt. Däremot finns det lite tjänster de saknar som vi önskar att de hade. Exempelvis kontantkort och möjligheten att köpa en mobiltelefon tillsammans med mobilabonnemanget. Som det ser ut nu får man köpa sin mobil någon annanstans. Kan inte påstå att det är ett jättestort problem dock då abonnemangen är så prisvärda. Det hade varit väldigt smidigt att kunna göra allt på samma plats och vi har varit i kontakt med Vimla angående detta. I framtiden är det ingen omöjlighet att de tar in lite mobiler.

Få ett billigare abonnemang med Vimlas kampanjer

Ifall du är i tankarna att byta operatör till Vimla bör du se till att använda dig av deras kampanjer. Just nu har de ett tidsbegränsat erbjudande där alla nya kunder får 20 GB extra datatrafik tillagt i surfpotten. Dessutom är det ju halva priset de första tre månaderna.

Jämför priser på Vimla mobilabonnemang

Vi har tagit fram den här sidan för att ni besökare enkelt ska kunna se vad som ingår i alla avtal och ställa de mot varandra. På så vis kan du hitta det som passar dig absolut bäst. Vi har med alla olika kombinationer av abonnemang som erbjuds i listan här ovanför. Du vet väl att du kan sortera utefter surf, samtal, SMS/MMS eller pris. Klicka helt enkelt högst upp i respektive kolumn.